Garmin Edge 530 MTB Bundle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 399,00 39900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotteen kuvaus

Tiesitkö, että Edge 530 -pyörätietokone tarjoaa käyttöösi polkukartat ja -luokitukset sekä antaa tietoja, joiden avulla voit kehittyä? Edge 530 on valmis kesyttämään polut kanssasi, harrastitpa kovaa kestävyysajoa tai rentoa ajelua.

Täsmällistä navigointia
Edge 530 sisältää esiladatun Garmin Cycle Map -kartan, yksityiskohtaiset ajo-ohjeet ja navigointihälytykset, jotka varoittavat edessäpäin olevista mutkista. Voit ajaa kuin paikallinen, koska suosioon perustuva reititys valitsee ajettaviksesi teitä ja reittejä, joita muut pyöräilijät käyttävät useimmiten. Edge 530 opastaa sinut takaisin reitille, jos poikkeat siltä, tai takaisin lähtöpaikkaan, jos päätätkin lähteä kotiin etuajassa. Reitti lasketaan kaksi kertaa nopeammin kuin aiemmissa malleissa, joten voit keskittyä ajamiseen odottamisen sijasta.

Trailforks näyttää, mitä odottaa
Edge 530 -laitteen Garmin Cycle Map -kartta sisältää Trailforks-polkutietoja. Esiladatulla Trailforks-sovelluksella Connect IQ -kaupastavoit synkronoida Trailforks-palvelussa suunnittelemasi ajot suoraan Edge-laitteeseen. Trailforks sisältää polkuja yli 80 maasta ja näyttää poluista esimerkiksi topografiset tiedot, kohdepisteet, lämpökartat ja ajo-olosuhteet. Se jopa opastaa sinut asianmukaisesti luokitetuille poluille teknisten taitojesi perusteella. Kun pysähdyt kesken ajon, uusi risteysnäkymätila näyttää automaattisesti edessäpäin olevat polun haarat ja näyttää sijaintisi polkuverkostossa. Käytössäsi ovat kaikkialla parhaat, ajantasaisimmat tiedot, jotta ajosi on mahdollisimman sujuvaa polun haastavuudesta riippumatta.

Hypyt hallintaan
Kun pyörässäsi on Edge 530, saat talteen kaikki ylpeilyn arvoiset tilastotiedot. Laite seuraa maastopyöräilyn dynamiikkatietoja, kuten hyppyjen määrää ja matkaa sekä aikaa ilmassa. Voit siis todistaa kaikki hurjat loikkasi tallennettujen tietojen perusteella. Lisäksi Edge 530 seuraa ajon vaikeus- ja sujuvuusastetta. Vaikeusaste mittaa ajon haastavuutta GPS-toiminnon, korkeuden ja kiihtyvyysmittarin tietojen perusteella. Sujuvuusaste seuraa, miten sujuvasti ajat polkua alas. Tiedot näkyvät suorituksen yhteenvedossa aina ajon jälkeen sekä värikoodattuna jälkilokisi kartassa Garmin Connect™ -yhteisössämme. Siten käytössäsi on pistemäärä, jota vastaan voit kilpailla seuraavalla kerralla.

Vie harjoittelusi uudelle tasolle
Edge 530 -laite ei pelkästään kerää tietoja, vaan myös näyttää dynaamisia suorituskykytietoja, joiden avulla voit yltää parhaimpaasi. Tarkkailemalla sopeutumistasi lämpöön ja korkeuteen näet, miten kehosi selviytyy eri ympäristöissä1. Saat ajon aikana ilmoituksia, kun on aika juoda tai syödä jotain. Näet, onko harjoittelusi viimeisen viikon aikana ollut tasapainoista kestävyyden, kynnyksen ja kovien harjoitusten suhteen. Pariliitettynä yhteensopiviin Garmin-antureihin saat käyttöösi myös tehokkuuskäyrän, joka on uusi voiman seurantamittari. Voit synkronoida harjoittelupaikasta riippumatta jäsenneltyjä harjoituksia Garmin Connectista ja

Ylämäkien ammattilainen
Edge 530 -laitteen ja uuden ClimbPro-ominaisuuden ansiosta voit loistaa ylämäissä. Ominaisuus näyttää automaattisesti jäljellä olevan nousun ja kaltevuuden, kun ajat ylämäkeen reitillä. Sen avulla voit mitata suoriutumistasi reitillä ja katsoa, paljonko työtä on jäljellä.

Aja luottavaisesti
Kun ajat 30 kilometrin tuntinopeudella hurjissa kivikoissa, tarvitset laitteen, joka varmistaa turvallisuutesi. Edge 530 tukee ryhmäviestejä ja jäljitystä, jotta yhteydet säilyvät, kun kaverisi ovat näkymättömissä2. Laitteen hätätoiminnolla voit lähettää sijaintisi manuaalisesti hätäyhteyshenkilöille, jos joudut hankaluuksiin. Voit lisätä tilannetietoisuutta entisestään pariliittämällä Edge 530 -laitteen Varia™-takatutkaan ja -valoihin, jotta näet ja tulet nähdyksi. Uusi PIN-koodilla suojattu pyörähälytys näyttää ilmoituksen älypuhelimessasi, jos pyörääsi siirretään, kun esimerkiksi haet vettä sisältä tai pysähdyt lepäämään.

SHIMANO STEPS eBike -järjestelmä
Yhdistämällä yhteensopivan Edge-pyörätietokoneen tuettuun SHIMANO STEPS eBike -järjestelmään saat käyttöösi eBike-tilanäytön ja tietokentät sekä tuen järjestelmän tila- ja varoitusviesteille. Edge-mittausten (muun muassa aika, etäisyys ja nopeus) lisäksi näet avun tason, nykyisen vaihteen, akun varauksen ja jäljellä olevan pyöräilyetäisyyden.

Mukauta laitetta
Vain Garminin avulla voit mukauttaa laitetta maksuttomilla Connect IQ -kaupan sovelluksilla, widgeteillä ja tietokentillä. Sovellukset, kuten AccuWeather MinuteCast, ilmoittavat, milloin sade päättyy, jotta voit määrittää sopivimman ajohetken. Jos suunnittelet ajolenkkejä sivustoissa (esimerkiksi) Strava, Komoot tai Wikiloc), lataa kyseiset sovellukset, jotta voit tuoda suosikkireittisi suoraan Edge-laitteeseesi. Jos taas etsit läheltä kahvilaa tai pyöräkauppaa, Yelp -sovelluksella voit ladata niiden sijainnit ja luoda suoran reitin niihin Edge-laitteessa.

Pakkaukseen kuuluu:

Edge 530
Vakioteline
Maastopyöräteline
Edge-kaukosäädin
Silikonikotelo
Nopeusanturi
Kaapeli
USB-kaapeli
Oppaat

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.