Trek Dual Sport 3 Equipped

Tulossa varastoon

Hinta: 949,00

Runkokoko
Väri
Määrä: kpl
Dual Sport 3 Equipped on huippuluokan hybridipyörä, joka soveltuu tavallista laadukkaampien osiensa ansiosta pitkille matkoille ja vaihteleville ajoalustoille aina kaupungin kaduilta sorapoluille. Pyörässä on kevyt runko, ajoalustan epätasaisuuksia tasoittava joustohaarukka sekä runsaasti pyöräilyä helpottavia lisävarusteita, kuten tavarateline, lokasuojat ja napadynamolla toimivat valot.
 

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Haluat seikkailla enemmän vapaa-ajallasi ja haluat siihen nopean ja kestävän hybridipyörän, jossa on laadukkaat osat ja käytännöllisiä lisävarusteita. Tahdot että pyörä sopii arjen askareihin, kuntoiluun, pienimuotoiseen maastoajoon ja muuhun pyöräilyyn.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on Alpha Gold -alumiinista tehty runko, sisäinen vaijerireititys, tien epätasaisuutta tasoittava lukittava SR Suntour -haarukka, monipuolinen 2x9-vaihteinen Shimanon voimansiirto sekä Shimanon napadynamo ja sen avulla toimivat etu- ja takavalo. Pyörässä on myös kaikissa sääolosuhteissa tehokkaasti pysäyttävät levyjarrut, ergonomiset kädensijat, lokasuojat, MIK-yhteensopiva takatavarateline ja lisävarusteiden kiinnittämistä helpottava Blendr-ohjainkannatin.

Yhteenveto

Dual Sport 3 Equipped kulkee nopeasti ja tehokkaasti asfaltilla sekä vakaasti ja luotettavasti päällystämättömillä ulkoilureiteillä. Siinä on vankkatekoinen Shimanon voimansiirto, runsaasti pyöräilyä helpottavia lisävarusteita sekä etu- ja takavalolle virtaa antava napadynamo.

Tämän takia ihastut siihen

  1. Haarukan hydraulinen lukitus varmistaa, että voit ajaa aina tehokkaasti – pidä haarukka lukittuna asfaltilla ja avaa se siirtyessäsi epätasaisemmille ajoalustoille
  2. Sopii valojen, lokasuojien ja takatavaratelineen ansiosta monipuoliseen käyttöön alusta lähtien
  3. Napadynamo antaa virtaa etu- ja takavalolle, minkä ansiosta sinulla on aina toimivat valot lähtiessäsi ajamaan
  4. Laajan vaihdevalikoiman ansiosta polkeminen on helppo pitää mukavana suurimmissakin ylämäissä
  5. Et joudu valitsemaan maantien ja maastopolkujen välillä. Dual Sport on monipuolinen hybridipyörä, joka soveltuu erinomaisesti useille eri ajoalustoille