Uusi
  • Trek Émonda SL 6 eTap Crimson/Trek Black 60

Trek Émonda SL 6 eTap Crimson/Trek Black 60

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 4799,00 479900

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Émonda SL 6 Disc tarjoaa ultrakevyen hiilikuituisen maantiepyörän kaikkien ajoetujen lisäksi aerodynaamisen putkimuotoilun, joka antaa lisänopeutta tasaisilla osuuksilla ja nousuissa. Huippuälykäs ja sulavasti toimiva, langaton, elektroninen SRAM Rival eTap AXS -voimansiirto, kevyet hiilikuitukiekot ja tehomittari tekevät tästä pyörästä erinomaisen vaihtoehdon nopeille maantiepyöräilijöille, jotka haluavat kaikki suorituskykyedut.

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Pitkät ja nopeatahtiset pyöräilymatkat ovat sinulle tuttuja, ja etsit ultrakevyttä, aerodynaamista pyörää, jossa on kisavalmiit osat. Tahdot myös SRAM:n uusimman langattomasti toimivan elektronisen voimansiirron uskomattoman nopeuden, tarkkuuden ja siistin ulkonäön.

Tekniset ominaisuudet

Tämän pyörän runko ja haarukka on tehty kevyestä 500-sarjan OCLV-hiilikuidusta ja muotoiltu aerodynaamisiksi. Pyörässä on 2x12-vaihteinen langaton elektroninen SRAM Rival eTap AXS -voimansiirto, Rival AXS -tehomittari sekä Aeolus Elite 35 Tubeless Ready -hiilikuitukiekot.

Yhteenveto

Kyllä, voit saada kaiken: kaikilla ajoalustoilla nopeasti kulkevan superkevyen ja aerodynaamisen rungon, ainutlaatuisen ohjattavuuden sekä edistyneen langattomasti toimivan elektronisen voimansiirron, joka vaihtaa vaihteita salamannopeasti (myös kuormitettuna) ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Kaikki tämä ilman järkyttävän kallista hintalappua!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.