Trek Powerfly 4 2021 Sähköpyörä

Tulossa varastoon

Hinta: 3599,00

Runkokoko
Väri
Määrä: kpl

Tämä pyörä sopii sinulle, jos...

Olet kiinnostunut sähköpyörien vallankumouksesta ja haluat maastopyörän suorituskyvyn ja monikäyttöisyyden hinnalla, joka ei vastaa autoa, jonka käyttöä yrität vähentää. Haluat päästä isompien ja parempien maastoseikkailujen pariin ja tiedät, että uusimmalla, helppokäyttöisellä teknologialla varustettu sähkömaastopyörä on paras ratkaisu asiaan.

Tekniset ominaisuudet

Tässä pyörässä on kestävä ja kehittynyt alumiinirunko, polkemista 25 kilometrin tuntinopeuteen avustava 250 W:n (85Nm:n) Bosch Performance Line CX -moottori, Bosch Purion -ohjain, 1x10-vaihteinen Shimanon voimansiirto sekä lukittava joustohaarukka. Pitkäkestoinen 500 Wh:n akku on sijoitettu kokonaan rungon sisälle virtaviivaista ulkonäköä varten. Lisäksi Smart Wheel Size -järjestelmä takaa, että ajajat saavat nauttia parhaasta mahdollisesta istuvuudesta koosta riippumatta (29″:n kiekot suuremmissa ja 27.5″:n kiekot pienemmissä rungoissa).

Yhteenveto

Edullisimmassa sähkömaastopyörässämme on sama tehokas Bosch-moottori ja intuitiivinen ohjain kuin kaikkien kalleimmissa sähköpyörissämme, mutta akku on pienempi ja osat on valittu tarjoamaan erinomaista vastinetta rahoille.